Bærekraft

Her har folket i generasjoner levd av samspillet mellom folket og naturen. Det skal vi også gjøre i framtida.

Vi tror på at folk som kjenner og har tatt del i opplevelser i naturen tar bedre vare på den. Derfor brenner vi for å tilgjengeliggjøre villmarka for deg, slik at du skal bli forelska i og kjent med naturen. For så å ta enda bedre vare på den.

Gårdene her har levd av reiseliv, naturalhushold og landbruk i flere hundre år. Som gjest vil du ta del i et enklere liv på fjellet, med mindre forbruk og mindre avtrykk. Å høste direkte fra naturen, enten det er jakt, fiske eller sanking er power bærekraft uten at maten er pakket inn.

Alle våre hytter har alt du trenger av kjøkkenutstyr, du trenger derfor ikke ta med engangs. Det er godt å ta seg tid til å vaske koppene for hånd og sette ned temopoet.

TO PRIORITERTE FN MÅL FOR OSS

Koble av for å koble på»

Her finner du totalt ro. Koble av travelhet og koble på helse, personlig påfyll tett på naturen. Koble av i naturen gir deg kreftene tilbake og du blir pigg og opplagt.

En aktiv livsstil med ferie på fjellet gir god helse og et positivt påfyll på livskvaliteten både på kort og lang sikt. Vi vil bidra med å gi kule opplevelser til friske fjellfolk!

Ingenting er friskere enn å fylle koppen med rent fjellvann i en bekk på fjelltur. For at vi i generasjonene framover skal kunne gjøre det så ønsker vi å gjøre alt vi kan lokalt for å sikre det. Derfor har vi gjennomtenkte løsninger for håndtering av gode sanitærforhold.


Aktuelt

 • Turforslag ved scooterløypa
  Naturopplevelser fra scooteren må prøves. Tett på naturen, med frisk luft og et snødekt magisk landskap mil etter mil. Rast med isfiske og bål gjør det til en unik mulighet å oppleve tilgang til høyfjellet. Se hele løypenettet i kart på denne siden. Den blå løypa fra Ingulfsvann til Storfjellet kjører du på med fiskekort… Fortsett å lese Turforslag ved scooterløypa
 • Topptur til Løysmundklompen
  Lite slår følelsen av å ha nådd toppen av fjellet og du kan speide ut over på verden rundt deg Om turen Middels krevende topptur med rikelig belønning i god utsikt fra toppen. Lausmundklompen er 867 m.o.h. og ruver over de fleste topper i området. Mektig å se Tunnsjøguden som er Europas høyeste ferskvannsøy. Fra… Fortsett å lese Topptur til Løysmundklompen
 • En helt vill omvei
  Svinger du ut av E6 nord i Trøndelag får du sjansen til å oppleve en helt vill omvei Sørfra begynner ruten ved Formofoss. Nordfra i Namsskogan eller Lassemoen, se kart nederst i saken. Ruta går litt innom Sverige men kan lovlig kjøres uten karantene om du kjører rett gjennom. FEM STEDER PÅ EN VILL OMVEI… Fortsett å lese En helt vill omvei
 • Vennetur på en egen øy
  Stikk til fjells på vennetur med din gjengen og til deres helt egne øy! Skap en unik og annerledes vennetur på deres egen villmarkscamp på en helt egen øy, midt på et stort vann i Lierne. La 2020 bli det året da dere arrangerte en helt egen sommerfestival der dere selv legger program, lengde og… Fortsett å lese Vennetur på en egen øy