fbpx

IsfiskebørsEr du sesongens storfisker?

Delta i konkurranse og meld inn din storfisk som er tatt på isfiske i ett av de 21 fiskevannene på Ingulfsvann Vestre.

Det er to klasser, klasse for de under 16 år og klasse for de over 16 år. Vinner i hver klasse blir premiert i tillegg til å betegnes som storfisker av sesongen.

Vinnere 2022

Barneklassen Isak og Ylva Holstad Rognerud med sin ørret på 1100 gram tatt med mark og blink på Øvre Langtjønn nær Havdalen og utleiehytta Astoria. Heldig for de at foreldrene tar de med til fjells!

Ulla-Britt Ramberg var uslåelig i voksenklassen med sin ørret på 2612 gram tatt på pilk og maggot ved Storøya på Ingulfsvann.

De heldige vinnerne fikk hver sin heimlaga isfiskepilk, så håper vi de kommer tilbake år etter år for å jakte spenning og matauk på storfisken i området. Det kan være greit å tittulere vinnerne som storfiskeren, børsvinner eller fiskeekspert når dere skal i tale med en av vinnerene, det skal smake ekstra bra å ha lagt ned innsatsen, treninga og ekspertisen som må til for å være på rett tid til rett tid!

Det er ikke bare bare å treffe på når månen vokser, biblioteket er åpent og maggotten er våryr samtidig som formtoppen på alt fra ski, flaks og isborringa skal slå inn. Fortvil ikke, absolutt mulig å legge seg i hardtrening før isfiske i 2023 braker laus!


Tagg gjerne fangsten med #ingulfsvannvestre og del den med oss og andre på Facebook eller Instagram.


Innmeldt fangst 2022

FiskevannVektAgnTypeFisker
Langtjønna754 gMark og lysblinkØrretArnstein Heggdal
Øvre Langtjønn1100 gMark og blink ØrretIsak og Ylva Holstad Rognerud
Ingulfsvann2612 gPilk og maggotØrretUlla-Britt Ramberg
Ingulfsvann1060 gIsfiske med markØrretOle Martin Ingulfsvann
Storflyn – Ingulfsvann700 g Isfiske med røyeblinkRøyeHans Ole Ingulfsvann