fbpx

Hyttetur til Astoria


ANTALL SENGEPLASSER

7

KM FRA BILVEI

6

ANTALL FISKEVANN NÆR

5

Har vært regelmessig på Astoria i snart 20 år, et fantastisk sted, flott natur og et godt utgangspunkt for spennende turer i villmarka.

Tor Jarle Warø, Trondheim.

Hyttetur

På denne fjellhytteturen ligger alt til rette for å lade opp med energi. Det er noe med det å gå tilbake til det ekte og enkle, det får ned tempoet og senker skuldrene.

Du kjenner det på kroppen når du forlater sivilisasjonen og drar inn i fjellet på fjellhyttetur for å høste av vill-energi. For så å komme nyladet tilbake til hverdagen og energien kan porsjoneres ut.

Fjellhytte med plass til sju personer. Nær Havdalen. Sommer og høstsesongen er fra juni til november. For å komme til hytta er det en gåtur i fjellet på seks kilometer.

Hytta har to soverom og sovesofa på stua. Til sammen sju sengeplasser, to dobbeltsenger (madrasser kan fordeles i hytta istede for dobbeltsenger), resten enkeltsenger. Hytta har solcelleanlegg lys og lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet utedo. I tillegg har hytta vedovn. Hund er tillatt og det er to hundebur på hytta.

Mat

Drikkevann i borret hull på isen. Dere tar med dere den maten dere ønsker, oppbevaring for mat i flere skap og ett kjøleskap. Det er mye fisk å få, så om dere vil legge inn litt fiskeinnsats så kan dere beregne å spise ferskfisk. Både gassbluss og komfyr inne i hytta.

Opplevelser

Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Fint å være ute på verandaen.

Topptur til fots opp på Storfjellet anbefales hytta ligger på 623 m.o.h. og fjelltoppen ligger på 888 m.o.h. Hytta ligger i foten av fjellet, så turen starter fra hyttedøra.

Fiske i fem fiskevann som ligger nære hytta. Se på dette kartet for å planlegge utflukter til de fem fiskevannene. Fiskekortet inkluderer 21 fiskevann om dere planlegger lengre turer så er de også tilgjengelige.

Utflukter i området rundt hytta gir dere felles opplevelser og aktivitet.

Båt finnes ved hytta som dere kan bruke på tjernet ved hytta. Garnsetting er mulig.

Praktisk

Hytta ligger i fjellet uten bilvei. For å komme hit kjører du bil til Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli og går derifra. Hyttas adresse er Havdalen 6. Du kan også gå til hytta fra Ågården, Kvelia, Tunnsjøen eller Skorovas.

Utstyrsbehov er beskrevet i egen liste med hva som finnes i hytta og hva vi anbefaler at dere pakker med dere. Dere får tilsend detaljert PDF ved booking. Se på lista så blir sekken lettest mulig.

Sesong i perioden juli til november.. Se mer om vinter eller vårtur til Astoriahytta her. På vinter/vår kan du kjøre egen snøscooter inn til hytta, eller leie scootertransport.

Hund er tillatt i denne hytta.

Kjøkkenutstyr finnes i alle våre hytter, du trenger derfor ikke ta med engangs. Det er godt å ta seg tid til å vaske koppene for hånd og sette ned temopoet.

Vilkår for utleie finner du her.

Vertskapet er tilgjengelig på telefon og chat på messenger.

Pris

Tillgang til fjellhytta
Døgnpris inkludert forbruksartikler.
1500 kr.
Fiskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Tillgang til sengklær og håndduker
Pris pr. person. for hele oppholdet.
150 kr.

Når er hytta ledig?

Sjekk ledighet på vår andre utleiehytte Kjerristanghytta.

Send forspørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505. Ved booking får du tilsendt en PDF med detaljert informasjon om hytta og området.