Hyttetur til Kjerristangen

Hyttetur

Her er det god plass til å slappe av på hyttetur i fjellet sammen. Hytta er et godt utgangspunkt for aktiviteter i området. Plass til tolv personer, rett ved Ingulfsvann med bilvei helt fram. Se hytta på vinter/vår sesongen her.

Et stort spisestuebord med i leggsplater perfekt for mat i fellesskap. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to USB uttak. Det er Telenor mobildekning her. Gass kjøleskap og komfyr, to ekstra gassvarmere for tilleggsvarme i hytta i tillegg til vedovnen.

Mat

Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Drikkevann hentes direkte i Ingulfsvann. Dere kan også fylle vann hos oss på gården. 

Levering av mat, matvarer og catering kan bestilles ut fra Liverten sin hjemmelevering. Pris er varepris + 100 kroner pr. bestilling levert på døra i hytta!

Opplevelser på egen hånd

Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Er det godvær er det fint å være ute på verandaen.

Fiske byr på spenning. Bruk hyttebåten til å komme dere rundt på Ingulfsvann og de mange fiskevannene som ligger omkring Ingulfsvann. Se på dette kartet for å planlegge utflukter. Dere kan fiske med stang rett nedenfor hytta.

Dere kan sette garn i Ingulfsvann når dere leier denne hytta.

Utflukter i området rundt hytta gir dere felles opplevelser og lader batteriene. Lag bålmat ved hytta eller på en lengere tur. Ta båtturer rundt omkring på Ingulfsvann. Dere kan også dra på topptur til Løysmundklompen. Toppturen der dere ser Europas høyeste ferskvannsøy Tunnsjøguden er beskrevet her.

Praktisk

Parkering for bilene er rett ved hytta. Adressen til hytta er Ingelsvassveien 1170, Nordli.

Oppmøte i velkomstområdet på Ingelsvassveien 1143, eller etter avtale direkte i hytta. Vi blir med dere ned til hytta for å vise dere rundt. På avreisedagen har dere hytta fram til 14.00. På ankomstdagen har dere hytta fra 15.00. Vi er fleksible om det ikke er noen som har leid den dagen.

Rutiner for avstand og renhold er gjennomtenkt og ivaretatt. Alle detaljer om smittevern er beskrevet her.

Hund er tillatt i denne hytta.

Kjøkkenutstyr finnes i alle våre hytter, du trenger derfor ikke ta med engangs. Det er godt å ta seg tid til å vaske koppene for hånd og sette ned temopoet. Les mer om vår håndtering av bærekraft her.

Vilkår for utleie finner du her.

Vertskapet er tilgjengelige på telefon og chat på messenger.

Sjekk tilgjengelighet på Astoriahytta, Krokhytta og villmarkscamp på egen øy.

Pris

Hytteleie
Inkludert forbruksartikler og sluttvask
2500 kroner pr. døgn.
Rabatterte priser for hyttetur over to døgn, ta kontakt for tilbud.
Fiskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Ferdig oppredd seng
Komplette sengeklær og håndduker
150 kroner pr. person.
Leie av båt
Plass til seks personer inkludert flytevester
800 kroner pr døgn.
Bensin til båten
Kan ikke medbringes
250 kroner pr. ti liter bensin.

Send forespørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505. Ved booking får du tilsendt en PDF med detaljert informasjon om hytta og området.