Villmarksleir på egen øy

På tide å finne på noe helt nytt? Spleis gjengen eller familien sammen i Lierne og få en hel annerledes og original opplevelse. Lavvocamp med eksepsjonelt god mat, kule fiskeaktiviteter og tid sammen. Garantert en minneverdig turopplevelse som skaper fellesskap. Passer for grupper opp til ti personer.

OVERNATTING

Lavvocampen ligger på en egen øy i Ingulfsvann. Der bor dere samlet i lavvo med felles rom i lavvoen og i tilrettelagt bålplass. God løsning for vedovn, vann og enkelt kjøkkenutstyr i lavvoen. Utedo med plass for å vaske hender. Øya er fri for moderne infrastruktur, ingen strøm, vei eller innlagt vann.

MAT

Felles måltider inne i lavvoen eller ute på bålplassen. Dere velger selv om dere har med mat selv, bestiller matkasse som dere lager selv eller bestill løsningen med at vertskapet serverer. All maten vi leverer er fra Liverten.

OPPLEVELSER

Fisketurer på Ingulfsvann med bruk av to båter uten motor som dere benytter fritt. Fiske med stang er mulig fra øya. Flere fiskevann tilgjengelig en gåtur unna.

Utflukter, vandring og topptur i fjellet, dere bruker båtene over til land.

Campliv med avslapping, sosialt fellesskap på øya med kortspill i lavvoen og nyte friluftsliv i eget tempo. Ta en gåtur rundt øya, dingle i ei hengekøye eller sitte rundt bålet sammen.

Bading fra øya eller kjør båten til nærmeste sandstrand.

PRAKTISK

Oppmøtepunkt med parkering på Ingulfsvann Vestre der dere blir møtt av guiden Tom Johnny. Båttur med deres leiebåt og guiden som blir med dere til øya og viser dere rundt.

Opplæring og sikker båtkjøring gjennomgås med hele gruppen.

Oppmøtetid fra klokka 14 ankomstdagen og avreise innen 13 på avreisedagen.

Sesong i perioden 1. juli til 1. Oktober.

Utstyrsbehovet er beskrevet med pakkeliste og oversikt over hva som finnes tilgjengelig i campen her. Det er en ladestasjon for mobiltelefoner på øya.

Rutiner for avstand og renhold er gjennomtenkt og ivaretatt. Det er tilrettelagt slik at guiden holder nødvendig avstand fra dere som gruppe. Renholdet før dere kommer er ivaretatt. Som gruppe har dere mulighet til å holde avstand til hverandre om dere har behov for det og det er utplassert utstyr for å ivareta håndvask og håndspriting. Alle detaljer er beskrevet her.

Hund er tillatt. Hunden må være komfortabel med å være med i båt.

PRIS
Kroner
Tillgang til villmarkscamp på egen øy
Døgnpris pr. person, inkludert båttur til og fra øya.
300
Matkasser
Velg ønskede retter fra Liverten sin cateringmeny og vi leverer maten til avtalt tid på øya. Se prisen i menyen. Vi tar 200 kroner for levering pr. måltid, bestilling minst to dager før.
Drikke tar dere med selv.
Pris i meny + 200
Matlaging og servering
Pris pr. måltid
Guiden lager og serverer måltidet på bålplassen.
700

Planlegg

 1. Hvem skal du ta med deg på turen?

  Hvor mange er dere? Del linken til denne siden med de du vil reise med.

 2. Når ønsker dere dra og hvor mange netter?

  Finn plass i deres kalender, finn pris i prislista og sjekk tilgjengelighet med oss med å sende oss en forespørsel i skjemaet nedenfor.

 3. Guide eller turer på egen hånd eller begge deler?

  Gjør en vurdering på om dere ønsker å booke erfaren lokalkjent fiskeguide for garnfiske eller om dere vil fiske på egen hånd. Fiskefangst får dere selvfølgelig ta med hjem eller tilberede på campen.

 4. Medbrakt mat, bestill, eller en kombinasjon?

  Bokker dere matkasse eller servering kommer guiden med maten til øya til avtalt tid før måltidet. Gjør en vurdering av om dere ønsker å ha med all maten selv eller om dere vil booke noe.

 5. Hvilke utflukter planlegger vi?

  Kartet gir overblikk over aktiviteter og plasser dere kan oppleve. Her er kartet!

Bestilling

Fyll ut skjema for forespørsel om booking.

Du får raskt svar med et tilbud på sms.