Fjellhytte i Liernes villmark med plass til fire personer. I urørt natur med unike muligheter for isfiske, nærkontakt med dyrelivet og vinteraktiviteter. Hytta ligger ved rekreasjonsløypenettet for snøscooter. Hytta leies ut i januar til og med april.

Fjellhytte uten støm, vei og vann. Hytta har fire senger fordelt på to køyesenger med 75 cm. madrasser. Sengene står i stua på hytta. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to integrerte USB uttak og en “billader” utgang til lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I tillegg har hytta to vedfyrte ovner. Drikkevann hentes i borret hull på isen. Hund er tillatt og det er to hundebur på hytta.

Oppmøte om du ønsker scootertransport er Ingelsvassveien 1143.  Ellers kan du selv ta deg til og fra hytta med ski eller snøscooter via rekrasjonsløypenettet i Lierne. Det er mulig å bestille transport med snøscooter til utstyret eller til en av veiene. Hyttas adresse er Havdalen 6.

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, ønsker du hjelp til å komme igang med isfiske bestiller du isfiskeguiding av oss. Topptur med ski til Storfjellet 887 moh. Hytta ligger på 625 moh. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. Du kan forvente å se et variert dyreliv alt fra rein, rype, snømus, elg og skogsfugl. Hytta ligger i et urørt fjellterreng nær Havdalen, med flere gode fiskevann. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. Ta dere tid til å lage mat og spise sammen, slappe av og gå på tur. Stor veranda med skikkelig fjellutsikt. Hytta ligger med enkel adkomst rett ved Lierne kommune sin godkjente rekreasjonsløpe for snøscooter. 

Dette inngår:

  • Ferdig oppredde senger med 220 dyner. Store og små håndduker.
  • Leie av hytta. Inkludert forbruk av ved, propangass, dopapir, tørkerull, håndsprit og våtservietter. Hytta er ikke rå.
  • Fiskekort til flere fiskevann.
  • Sluttvask.

600 kroner døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis, barn på barneskolen halv pris. Se vilkår for utleie her.

Valgfritt:

  • Snøscotertransport inn og ut fra hytta med hjelmer, sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann ni kilometer. 1800 kr.
  • Kom igang med isfiske. En time med guide, isfiskeutstyr og agn. 800 kr. for hele gruppen.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. Alle lokalmatkasser inkluderer alkholfri drikke.
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Se også Krokhytta for seks personer.

Djellhytta Krokhytta i Lierne | Ingulfsvann Vestre | isfiske

Se også Krokhytta for seks personer

Kalender over når hyttene er ledig:

For spørsmål ring Tom Johnny på 474 13 505 eller fyll ut skjemaet så tar vi raskt kontakt: