Astoria vinter

Fjellhytte i Liernes villmark. I urørt natur med unike muligheter for isfiske, nærkontakt med dyrelivet og vinteraktiviteter. Hytta ligger ved rekreasjonsløypenettet for snøscooter.

Har du spørsmål chat med oss på messenger eller på telefon 474 13 505.K

Antall deltakere: Hytta har plass til fire personer. Hund er tillatt.

Utstyr: Dere tar selv med med varme vinterklær, ønsket mat, truger eller ski, akebrett og isfiskeutstyr. Vi stiller med hjelmer til snøscooterturen, isborr og alt av utstyr i hytta. Det er to hundebur på hytta.

Distanse: det er 9 kilometer fra parkeringsplass på Ingelsvassveien 1143. Vi tilbyr snøscootertransport av dere og utstyret deres.

Periode: Denne hytta leies ut i perioden fra 1. januar til 31. april. Dere kan leie både ukedager, helg og ferier.

Varighet: Fra dere parkerer på parkeringsplassen på Ingelsvassveien 1143 til dere er framme i hytta med alt utstyret tar det halvannen time med opplassing, påkledning, scootertur og avlassing. På avreisedagen har dere hytta fram til 14.00 eller etter avtale. Avreise med scooter avtales etter deres ønske om tidspunkt om dere velger scootertransport.

Type overnatting: Fjellhytte uten støm, vei og vann. Hytta har fire senger fordelt på to køyesenger med 75 cm. madrasser. Sengene står i stua på hytta. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to integrerte USB uttak og en “billader” utgang til lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I tillegg har hytta to vedfyrte ovner, en på kjøkkenet og en på boden. 

Servering: Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Vi har plastkasser for å transportere mat i på scooterturen. Kassene bruker dere videre til å sette mat ut på boden eller ut på verandaen, om det blir fullt i kjøleskapet. Drikkevann hentes i borret hull på isen.

Fremmøte: Oppmøte om du ønsker scootertransport er på Ingelsvassveien 1143. Ønsket tid for avreise til hytta avtales. Dere har hytta fra klokka 14.00 eller etter avtale.  Ellers kan du selv ta deg til og fra hytta med ski, fatbike, vandring eller snøscooter via rekrasjonsløypenettet i Lierne. Det er mulig å bestille transport med snøscooter til utstyret eller til en av veiene. Hyttas adresse er Havdalen 6, 7882 Nordli.

Hvordan komme hit: Ved hjelp av egen bil eller leiebil kan du kjøre til på Ingelsvassveien 1143. Kommer du med tog eller buss til Grong er det en mulighet å bestille taxi til busspris. Det bestilles via denne chatten der du også kan se rutetider.

Beskrivelse av hytteturen: Du kan forvente å se et variert dyreliv alt fra rein, rype, snømus, elg og skogsfugl. Hytta ligger i et urørt fjellterreng nær Havdalen, med flere gode fiskevann. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. Ta dere tid til å lage mat og spise sammen, slappe av og gå på tur. Stor veranda med skikkelig fjellutsikt som er perfekt for å nyte utsikten.  Hytta ligger med enkel adkomst rett ved Lierne kommune sin godkjente rekreasjonsløpe for snøscooter. 

Verdt å oppleve på hytteturen: Spenningen ved isfiske, ønsker du hjelp til å komme igang med isfiske bestiller du isfiskeguiding av oss. Topptur med ski til Storfjellet 887 moh. Hytta ligger på 625 moh. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet.

To venner som går langs veien på vinteren og holder to truger i hendene I Ingulfsvann Vestre.

Annen nyttig informasjon: Bestilling er på forspørsel. Du kan sende oss en forespørsel på messenger, mail eller sms til 474 13 505.  

I grunnpakken inngår:

  • Ferdig oppredde senger med 220 dyner. Store og små håndduker.
  • Leie av hytta. Inkludert forbruk av ved, propangass, dopapir, tørkerull, håndsprit og våtservietter. Hytta er ikke rå.
  • Fiskekort til flere fiskevann.
  • Sluttvask.

Grunnpakke koster:

600 kroner døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis.

Tilvalg:

  • Snøscotertransport med sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann ni kilometer inn til hytta og hjem igjen. 1800 kr. for alle.
  • Kom igang med isfiske. En time med guide, isfiskeutstyr og agn. 800 kr. for hele gruppen.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. Alle lokalmatkasser inkluderer alkholfri drikke.
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Arrangør: Bedriften Ingulfsvann Vestre og guiden Tom Johnny Ingulfsvann. Adresse Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli. Epost post@ingulfsvann-vestre.no, messenger og telefon 474 13 505. 

Alle priser er inkludert mva.

Vilkår for utleie kan du lese her.

Utleiehytta Astoria nær Havdalen i Lierne | Ingulfsvann Vestre

Sjekk ut Krokhytta med plass til seks personer.

Kalender over når utleiehyttene er ledig: