Astoria vinter

Fjellhytte med plass til fire personer i Liernes villmark med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Hytta ligger i fjellet nær Havdalen. Unik mulighet til å komme seg langt til fjells i fotsporene etter de som drev matauk i fjellet. Vintersesongen er januar til og med april. Hytta ligger ved rekreasjonsløypenettet for snøscooter.

  • Utleiehytta Astoria i Lierne | Ingulfsvann Vestre | Snøscooter
  • Utleiehytta Astoria nær Havdalen i Lierne | Ingulfsvann Vestre

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, stillhet og ro i fjellet. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter. Hytta ligger med enkel adkomst rett ved Lierne kommune sin godkjente rekreasjonsløpe for snøscooter. 

Hytta har fire senger fordelt på to køyesenger med 75 cm. madrasser. Sengene står i stua på hytta. Hytta har solcelleanlegg lys og lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I tillegg har hytta to vedfyrte ovner. Drikkevann i borret hull på isen. Hund er tillatt og det er to hundebur på hytta.

Oppmøte om du ønsker scootertransport er Ingelsvassveien 1143.  Ellers kan du selv ta deg til og fra hytta med ski eller snøscooter via rekrasjonsløypenettet i Lierne. Hyttas adresse er Havdalen 6. Disse fiskevannene er inkludert i leien. Se vilkår for utleie her.

HYTTEPAKKE NOK

Fredag til søndag fire personer

Ferdig oppredd, håndduker, hytteleie, fiskekort og sluttvask. Scootertransport.

6800 kroner samlet, 1700 kr per person.

HYTTEPAKKE ALT

Fredag til søndag fire personer.

Kom i gang med isfiske-guiding og lage eget isfiskeutstyr. Lokalmatkasse til alle måltider. Ferdig oppredd, håndduker, hytteleie, fiskekort og sluttvask. Scootertransport.

15 600 kroner samlet, 3900 kroner pr. person.

Vil du beregne annerledes enn pakkene er det 600 kroner i døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis, barn i barneskolen halv pris.

  • Snøscotertransport inn og ut fra hytta med hjelmer, sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann åtte kilometer. 2000 kr. (Én transport har plass til fire voksne med utstyr).
  • Kom igang med isfiske. To timer med guide, isfiskeutstyr til alle og agn. 800 kr. for alle hyttas deltakere.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. (Alle matkasser kan bestilles til det antallet dere er, og alle matkasser inkluderer alkoholfri drikke).
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Djellhytta Krokhytta i Lierne | Ingulfsvann Vestre | isfiske

Se også Krokhytta for seks personer


Fyll inn i skjemaet om du ønsker et tilbud eller har spørsmål. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505

For spørsmål ring Tom Johnny på 474 13 505 eller fyll ut skjemaet så tar vi raskt kontakt:


Kalender over når hyttene er ledig: