Fiskevann ved leid hytte

Vi leier ut hyttene Astoria til fire personer og Krokhytta til seks personer. i hytteleien inngår blant annet fiskekort.

Film fra isfiske med barn trykk på play:

Ønsker du hjelp til å komme igang med isfiske, bestiller du isfiskeguiding av oss. To timer med guide der utstyr og agn inngår. Pris 800 kroner for fire personer – seks personer. Perfekt om dere er ferskiser på isfiske. Tillegg på kroner 50 pr. person over. Spør oss om muligheten til å leie snøscootertransport til andre fiskevann som er lenger unna enn dere ønsker å gå på ski/truger. Vi kommer gjerne med et tilbud eller forslag til dere der det lar seg gjennomføre.

Inkluderte fiskevann ved leid hytte er alle fiskevann på eiendomen 9/2 Ingulfsvann Vestre. Kart over området uten gulfarge finner du her. På kartet nedenfor er utleiehyttene Astoria, Krokhytta og Kjerristangen markert, i tillegg til parkeringsplass på Ingelsvassveien 1143.

Vann som inngår som eiendommen grenser til er: Ingulfsvann, Ingulfsvassflya Østflyen, Ingelsvassflya Liltjflyen, Ingelsvassflya Storflyen. De som ikke inngår er: Stortjønna, Midtitjønna og Havdalen.

Har du spøsmål tar du kontakt med oss på messenger, send en mail post@ingulfsvann-vestre.no eller ta kontakt på telefon 474 13 505.

Ønsker du kun å kjøpe fiskekort uten å leie hytte er prisen 100 kroner pr. person pr. døgn. Både sommer og vinter. Fiskekort kan kjøpes ved å vippse oppgjør til vippsnummer 119822. Merk betalingen med fiskekort, dager og telefonnummer. Så sender vi et fiskekort på sms til deg.