Hytte ved vannkanten til innsjøen Ingulfsvann i snøsikre Lierne. Med bilvei helt fram, tolv ferdigoppredde sengeplasser og sluttvask inkludert er dette ei perfekt hytte for storfamilien eller flere familier sammen. For dere som ønsker å isfiske, ake og leke i snøen. Isfiskeguide, snøscootertur, skispor og matkasse kan bestilles.

Har du spørsmål om denne utleiehytta kan du chatte med oss på messenger, eller ta kortakt på telefon 474 13 505.

Kategori: Storfamilien, flere familier eller venner.

Antall deltakere: Hytta har plass til tolv personer. Hund er tillatt.

Ileggsplate for større bord kan settes i.

Forkunnskaper: Turen er for nybegynnere, det kreves ikke spesielt sporty innstilling eller fysisk form. Turen passer for alle aldre. Dere får opplæring i alt dere trenger å vite.

Utstyr: Dere tar selv med dere varme vinterklær, ønsket mat, truger eller ski, akebrett og isfiskeutstyr. Isborr og alt av utstyr til matlaging er i hytta. Vi tilbyr isfiskeguiding som inkluderer isfiskeutstyr og agn. Snøscootertur kan bestilles.

Distanse: Dere parkerer bilene rett ved hytta. Adressen til hytta er: Ingelsvassveien 1170, Nordli.

Periode: Denne hytta har to utleieperioder. Vinterutleie er i perioden fra 1. januar til 31. april. Sommer-høst utleie er i perioden 1. juni til og med 31. oktober. Dere kan leie både ukedager, helg og ferier. Dere velger ønsket antall dager. Se tilgjengelighet i kalender nederst.

Varighet: Vi anbefaler at dere har minst to døgn til rådighet på turen deres, alle dager i tillegg er bonus for mer fjelluft og gir billigere hytteleie. På avreisedagen har dere hytta fram til 14.00 eller etter avtale. På ankomstdagen har dere hytta fra 15.00 eller etter avtale. Vi er fleksible om det ikke er noen som har leid den dagen.

Type overnatting: Fjellhytte uten støm og vann. Hytta har tolv sengeplasser pluss en sovesofa fordelt på to soverom og hems. På det ene soverommet er det 120 cm. familiekøye med øverkøye på 75 cm. På det andre soverommet er det dobbeltseng med 180 cm. rammemadrass. På hemsen er det sovesofa med dobbelseng, to dobbeltsenger og tre enkeltsenger. Stor gang med plass til å henge opp uteklær. Bad med vask og dusj som fylles med vann i dunk og har pumpe. Innendørs luktfri “utedo”.

Det er åpen løsning med kjøkken og stue i ett. Et stort spisestuebord perfekt for mat i fellesskap. Hjørnesofa, to godstoler og ei skuvseng. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to USB uttak. Hytta har Telenor mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, to ekstra gassvarmere for tilleggsvarme i hytta, det er en vedovn i hytta.

Servering: Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Vi har plastkasser for å sette mat ut på boden eller ut på verandaen, om det blir fullt i kjøleskapet. Drikkevann hentes i borret hull på isen. Matkasse for ett eller flere måltider kan bestilles.

Fremmøte: Oppmøte der utleier bor på Ingelsvassveien 1143, eller etter avtale direkte i hytta. Vi blir med dere ned til hytta for å vise dere rundt i hytta å sørge for at dere får oversikt over hytta.

Hvordan komme hit: Ved hjelp av egen bil eller leiebil kan du kjøre til Ingelsvassveien 1143. Kommer du med tog eller buss til Grong er det mulig å bestille taxi til busspris. Det bestilles via denne chatten der du også kan se rutetider for taxi til busspris.

Beskrivelse av hytteturen: Du kan forvente å se et variert dyreliv alt fra rein, rype, snømus, elg og skogsfugl. Hytta ligger nær Ingulfsvann som er 5,5 km. langt, perfekt for isfiske. Ta dere tid til å lage mat og spise sammen, slappe av og være ute i snøen. Overbygd veranda med skikkelig fjellutsikt som er perfekt for å nyte fjellufta. Mulighet til å bestige Lausmundklompen på ski om ønskelig. Transport opp til toppen kan også bestilles, slik at dere kan stå på ski nedover.

Verdt å oppleve på hytteturen: Stillhet og ro i fjellet. Spenningen ved isfiske, ønsker du hjelp til å komme igang med isfiske bestiller du isfiskeguiding av oss. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. Utfart til andre fiskevann på ski eller snøscooter. Kortspill sammen inne på kvelden og tid i lag.

Annen nyttig informasjon: Bestilling er på forspørsel. Du kan sende oss en forespørsel på messenger, mail eller sms til 474 13 505. Barn under 2 år er gratis.

Grunnpakke med priseksempel for sju personer:

Første døgn 4550 kr. Tilsvarer 650 kr. pr. pers. Andre døgn er med 10 % rabatt og koster 4095 kr. Tredje døgn er med 20 % rabatt og koster 3640 kr. Minstepris er for sju personer, uansett om dere er mindre enn sju.

 • Ett døgn: 4550 kr. Tilsvarer 650 kr. pr. pers. (skal du beregne pris for flere enn sju kan du legge til 650 kr. pr. pers første døgn. 10 % rabatt for hvert døgn etter første døgn).
 • To døgn: 8645 kr. Tilsvarer 1235 kr. pr. pers.
 • Tre døgn: 12285. Tilsvarer 1755 kr. pr. pers.
 • Ønsker du flere dager ta kontakt for tilbud.

I grunnpakken inngår:

 • Ferdig oppredde senger. Store og små håndduker.
 • Varm hytte når dere kommer.
 • Leie av hytta. Inkludert forbruk av ved, propangass, dopapir, tørkerull, håndsprit og våtservietter.
 • Fiskekort for alle i gruppen til flere fiskevann.
 • Sluttvask.

Tilvalg som kan bestilles er:

 • Oppkjørt skispor og ved til en utfartsplass som dere kan fiske på, avtaler plass etter ønsket avstand og utfordringsnivå for deres tur. Pris fra 500 kroner inntil 5 km.
 • Snøscotertransport med sjåfør og sleder for folk og bagasje. Én transport har plass til fire personer med dagstur-utstyr, er dere flere bestilles flere turer. Pris fra 500 kroner inntil 5 km. Kan kombineres med isfiskeguiding.
 • Kom igang med isfiske. En timer med guide, isfiskeutstyr til fire og agn. Guiden viser dere grunnleggende isfiske og de beste fiskeplassene. 950 kr. for alle hyttas deltakere.
 • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost 275 kr. pr. pers. Alle matkasser bestilles til ønsket antall og alle matkasser inkluderer alkoholfri drikke.
 • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
 • Lokalmatkasse treretters middag 500 kr. pr. pers.

Arrangør: Bedriften Ingulfsvann Vestre og guiden Tom Johnny Ingulfsvann. Adresse Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli. Epost post@ingulfsvann-vestre.no, messenger og telefon 474 13 505. 

Alle priser er inkludert mva.

Vilkår for utleie kan leses her. 

Spør om tilgjengelighet på messenger, send en mail til post@ingulfsvann-vestre.no eller ring/meld på telefon 474 13 505. Vi sender dere da et tilbud etter deres ønsker.

Du har nå lest om Kjerristangen, vi har også utleiehytta Astoria for fire personer og Krokhytta for seks personer.

Kalender over når utleiehyttene er ledig: