Fjellhytte med plass til seks personer i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig muligheter for isfiske, nærkontakt med dyrelivet og vinteraktiviteter. Hytta ligger i fjellet mellom Ingulfsvann og Havdalen. Unik mulighet til å komme seg langt til fjells. Vintersesongen er januar til og med april.

Fjellhytte uten støm, vei og vann. Hytta har 7 senger fordelt på to soverom og stue. På de to soverommene er det 120 cm. senger med køyesenger over. I fellesarealet er det tre brisker som brukes som sofa og et stort spisestuebord perfekt for mat i fellesskap. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to USB uttak og en “billader” utgang til lading. Hytta har Telenor mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I tillegg har hytta vedovn. Hund er tillatt og det er ett hundebur i hytta. Drikkevann hentes i borret hull på isen. 

Oppmøte for scootertransport er Ingelsvassveien 1143.  Eller du kan ta deg til hytta med ski. Det er mulig å bestille transport med snøscooter til utstyret eller til en av veiene. Hyttas adresse er Havdalen 3.

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, stillhet og ro i fjellet. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet.  Du kan forvente å se et variert dyreliv alt fra rein, rype, snømus, elg og skogsfugl. Hytta ligger i et urørt fjellterreng nær Havdalen, med flere gode fiskevann. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. Ta dere tid til å lage mat og spise sammen, slappe av og gå på tur. Stor veranda med skikkelig fjellutsikt.

Dette inngår:

  • Ferdig oppredde senger med 220 dyner. Store og små håndduker.
  • Leie av hytta. Inkludert forbruk av ved, propan, dopapir, tørkerull, håndsprit og våtservietter. Hytta er ikke rå.
  • Fiskekort til flere fiskevann.
  • Sluttvask.

600 kroner i døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis, barn i barneskolen halv pris. Se vilkår for utleie her.

Valgfritt:

  • Snøscotertransport inn og ut fra hytta med hjelmer, sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann åtte kilometer. 1800 kr. (Én transport har plass til fire voksne med utstyr, er dere flere bestilles to transporter).
  • Kom igang med isfiske. En time med guide, isfiskeutstyr til alle og agn. 800 kr. for alle hyttas deltakere.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. (Alle matkasser kan bestilles til det antallet dere er, og alle matkasser inkluderer alkoholfri drikke).
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Se også på utleiehytta Astoria for fire personer

Kalender over når hyttene er ledig:

Ring Tom Johnny på 474 13 505 eller fyll ut skjema nedenfor: