Krokhytta vinter

Fjellhytte med plass til sju personer i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Hytta ligger i fjellet mellom Ingulfsvann og Havdalen. Unik mulighet til å komme seg langt til fjells i fotsporene etter de som drev matauk i fjellet. Vintersesongen er januar til og med april.

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, stillhet og ro i fjellet. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet.Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. 

Hytta har sju senger fordelt på to soverom og stue. I fellesarealet er det tre brisker som brukes som seng og sofa. Hytta har solcelleanlegg til lys og lading. Det er Telenor mobildekning. Oppvarmet luksus utedo. Hytta er ikke rå. Hund er tillatt. Drikkevann i borret hull på isen. 

Oppmøte for scootertransport er Ingelsvassveien 1143.  Hyttas adresse er Havdalen 3. Disse fiskevannene er inkludert i leien. Se vilkår for utleie her.

HYTTEPAKKE NOK

Fredag til søndag fire personer

Ferdig oppredd, håndduker, hytteleie, fiskekort og sluttvask. Scootertransport.

6800 kroner samlet, 1700 kr per person.

HYTTEPAKKE ALT

Fredag til søndag fire personer.

Kom i gang med isfiske-guiding og lage eget isfiskeutstyr. Lokalmatkasse til alle måltider. Ferdig oppredd, håndduker, hytteleie, fiskekort og sluttvask. Scootertransport.

15 600 kroner samlet, 3900 kroner pr. person.

Vil du beregne annerledes enn pakkene er det 600 kroner i døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis, barn i barneskolen halv pris.

  • Snøscotertransport inn og ut fra hytta med hjelmer, sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann åtte kilometer. 2000 kr. (Én transport har plass til fire voksne med utstyr).
  • Kom igang med isfiske. To timer med guide, isfiskeutstyr til alle og agn. 800 kr. for alle hyttas deltakere.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. (Alle matkasser kan bestilles til det antallet dere er, og alle matkasser inkluderer alkoholfri drikke).
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Se også på utleiehytta Astoria for fire personer


Fyll inn i skjemaet om du ønsker et tilbud eller har spørsmål. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505


Kalender over når hyttene er ledig: