Krokhytta vinter

Fjellhytte i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig mulighet for isfiske, nærkontakt med dyrelivet og vinteraktiviteter. Hytta ligger i fjellet mellom Ingulfsvann og Havdalen. Unik mulighet til å komme seg langt til fjells.

Har du spørsmål om chatt med oss på messenger, eller ta kontakt på telefon 474 13 505.

Hytta har plass til seks personer. Hund er tillatt.

Krokhytta utleiehytte Ingulfsvann Vestre Lierne

Utstyr: Dere tar selv med med varme vinterklær, ønsket mat, truger eller ski, akebrett og isfiskeutstyr. Vi stiller med hjelmer til snøscooterturen, isborr og alt av utstyr i hytta. Vi tilbyr isfiskeguiding som inkluderer isfiskeutstyr og agn. Det er ett hundebur på hytta.

Distanse: det er 8 kilometer fra parkeringsplass på Ingelsvassveien 1143. Vi tilbyr snøscootertransport av dere og utstyret deres.

Periode: Denne hytta leies ut i perioden fra 1. januar til 31. april. Dere kan leie både ukedager, helg og ferier. Se tilgjengelighet i kalender nederst.

Varighet: Fra dere parkerer på parkeringsplassen på Ingelsvassveien 1143 til dere er framme i hytta med alt utstyret tar det halvannen time. På avreisedagen har dere hytta fram til 14.00 eller etter avtale. Avreise med scooter avtales etter deres ønske om tidspunkt om dere velger scootertransport. 

Type overnatting: Fjellhytte uten støm, vei og vann. Hytta har 7 senger fordelt på to soverom og stue. På de to soverommene er det 120 cm. senger med køyesenger over. I fellesarealet er det tre brisker som brukes som sofa og et stort spisestuebord perfekt for mat i fellesskap. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to integrerte USB uttak og en “billader” utgang til lading. Hytta har Telenor mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I  tillegg har hytta vedovn.

Servering: Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Vi har plastkasser for å transportere mat i på scooterturen. Kassene bruker dere videre til å sette mat ut på boden eller ut på verandaen, om det blir fullt i kjøleskapet. Drikkevann hentes i borret hull på isen. Matkasse for ett eller flere måltider kan bestilles.

Fremmøte: Oppmøte om du ønsker scootertransport er på parkeringsplassen på Ingelsvassveien 1143. Ønsket tid for avreise til hytta avtales. Dere har hytta fra klokka 14.00 eller etter avtale.  Ellers kan du selv ta deg til og fra hytta med ski. Det er mulig å bestille transport med snøscooter til utstyret eller til en av veiene. Hyttas adresse er Havdalen 3, 7882 Nordli.

Hvordan komme hit: Ved hjelp av egen bil eller leiebil kan du kjøre til parkeringsplassen på Ingelsvassveien 1143. Kommer du med tog eller buss til Grong er det en mulighet å bestille taxi til busspris. Det bestilles via denne chatten der du også kan se rutetider for taxi til busspris.

Beskrivelse av hytteturen: Du kan forvente å se et variert dyreliv alt fra rein, rype, snømus, elg og skogsfugl. Hytta ligger i et urørt fjellterreng nær Havdalen, med flere gode fiskevann. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. Ta dere tid til å lage mat og spise sammen, slappe av og gå på tur. Stor veranda med skikkelig fjellutsikt som er perfekt for å nyte utsikten.

Verdt å oppleve på hytteturen: Stillhet og ro i fjellet. Spenningen ved isfiske, ønsker du hjelp til å komme igang med isfiske bestiller du isfiskeguiding av oss. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. 

Annen nyttig informasjon: Bestilling er på forspørsel. Du kan sende oss en forespørsel på messenger, mail eller sms til 474 13 505. Så kommer vi med et tilbud til dere.

I grunnpakken inngår:

  • Ferdig oppredde senger med 220 dyner. Store og små håndduker.
  • Leie av hytta. Inkludert forbruk av ved, propangass, dopapir, tørkerull, håndsprit og våtservietter. Hytta er ikke rå.
  • Fiskekort til flere fiskevann.
  • Sluttvask.

Grunnpakke koster:

600 kroner i døgnet pr. person. Barn under skolealder er gratis. For barn i barneskolealder koster det 300 kroner i døgnet.

Tilvalg som kan bestilles er:

  • Snøscotertransport en tur med sjåfør og sleder for folk og bagasje fra Ingulfsvann åtte kilometer inn til hytta og hjem igjen til 1800 kr. (Én transport har plass til fire voksne med utstyr, er dere flere bestilles to turer).
  • Kom igang med isfiske. En time med guide, isfiskeutstyr til alle og agn. 800 kr. for alle hyttas deltakere.
  • Lokalmatkasse med liernetallerken frokost til 275 kr. pr. pers. (Alle matkasser kan bestilles til det antallet dere er, og alle matkasser inkluderer alkoholfri drikke).
  • Lokalmatkasse libab lunsj med drikke til 200 kr. pr. pers.
  • Lokalmatkasse treretters middag til 500 kr. pr. pers.

Arrangør: Bedriften Ingulfsvann Vestre og guiden Tom Johnny Ingulfsvann. Adresse Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli. Epost post@ingulfsvann-vestre.no, messenger og telefon 474 13 505. 

Alle priser er inkludert mva.

Vilkår for utleie kan leses her.

Utedo er inne i hyttens yttergang.

Vi leier også ut Astoria for fire personer.

Kalender over når utleiehyttene er ledig: