fbpx

Hyttetomter


Vi selger ti hyttetomter i hyttefelt ved Ingulfsvann i Lierne.

Velg fjellet og tid til å være sammen med flokken.

I dette hytteområdet skal familiefolket finne roa og oppleve Lierne.  Ingulfsvann er et snøsikkert område med stabil fin og lang vinter. En rask vår og grønn sommer slik sommer er på fjellet. Lite slår høst i furulandskap med sanking, topptur og bål. Barn og voksne kan ha det fint hele året gjennom. Med utflukter, friluftsaktiviteter og hyttekos.

Hyttefeltet er arkitekttenket og er et regulert område på 150 dekar. Midt i et turområde i topp kvalitet for fiskeopplevelser, fjell og fellesskap. Her vil det aldri bli for mange hytter, slik at det er nok molte, snø, is, stillhet, turplasser og fiskeplasser for alle.

Det tilrettelegges for enkel adkomst med vei helt frem til alle hyttene, vann, kloak, og strøm.

Vi har brukt mye tid på å legge infrastrukturen i feltet på en slik måte at alle skal bli fornøyd. Feltet er praktisk inndelt med stier, trygge veier og fleksible løsninger for adkomst til Ingulfsvann, parkeringsplass og fjellet generelt.  Snøscooterløypa til Havdalen starter på gårdsplassen ved østsiden av hyttefeltet.

Plankart og reguleringsbestemmelser

Er du interessert i hyttetomt? Da vil du sikkert høre mer og få mer dokumentasjon og informasjon, vi sørver deg gjerne med det. Så ta kontakt!

Ring Tom Johnny på 47 41 35 05 eller fyll ut skjema så tar vi raskt kontakt med deg: