Vertskapet

Vi er stolte over å kunne ta dere i mot! Hjertelig velkommen!

For oss er det viktig å møte dere med glede, se dere og å snakke med dere. Slik får vi til å lage opplevelser som dere synes er bra å være med på. Vi jobber for å få til en personlig og ærlig tone, slik at dere tørr å være nysgjerrige, dele og erfare sammen med oss.

Her på Ingulfsvann Vestre er det familien Ingulfsvann som tar i mot dere. Vi er Tom Johnny, Tove og de to barna Albert og Jens. I tillegg til en trofast gårds-labrador med navn Jack.

Sammen med oss på laget har vi to kårfolk som stiller opp på alt fra barnepass, brøyting og vedlikehold.

Kontakt

Kontakt oss på telefon 474 13 503 eller mail post@ingulfsvann-vestre.no

Du finner oss også på Facebook og Instagram

Adressen hit er Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli.

Stedet

Ingulfsvann Vestre er en privat fjelleiendom som i generasjoner har gitt grunnlag for utleie av jakt og fiske i tillegg til gårdsbruk. Hit kom tyske turister tidlig på 1900-tallet, og turisme har vært gårdens hovednæring i over 100 år. Gården er på 570 m.o.h. og de to høyeste fjellene er Storfjellet 887 m.o.h. og Lausmundklompen 794 m.o.h.

Søkeordet på yr.no er Ingelsvatnet

Gårdsnummer 9 og bruksnummer 2 er til sammen 25 tusen mål stort. Innehar våre to utleiefjellhytter og omlag 15 fiskevann.

Finn din veibeskrivelse til Ingulfsvann her.

Samarbeidspartnere

For å kunne ha et bredt tilbud av opplevelser i fjellet er vi helt avhengig av våre samarbeidspartnere. Både som guider, til mat og til ulikt utstyr. Vi er alltid på jakt etter nye muligheter å skape vinn-vinn samarbeid sammen med flere lokale tilbydere.

Vår leverandør av lokalmat er Liverten.