Turer på egen hånd

Vi på Ingulfsvann Vestre tror at folk som lærer om naturen og opplever naturen er bedre i stand til å ta vare på den. Derfor stiller vi gjerne vår eiendom til disposisjon slik at dere skal få se og oppleve tradisjonell holdbar bruk av naturens ressurser. 

Kom gjerne hit for å ferdes fritt etter allemannsretten.

For oss er det viktig at alle som ferdes her skal ta med seg søppel hjem. Dette gjelder også matsøppel og fiskeslo. Fiskeslo kan høres litt rart ut å ta med hjem, men tar vi med den med hjem (eller graver den ned) hindrer vi å spre parasitter til fugler og fisk. Matsøppel tas med hjem for å ikke fôre dyrene her.

Fiskekort

Femten fiskevann er inkludert i fiskekortet på vår eiendom. Du kan fiske både sommer og vinter.

Leie båt

Du kan leie båt av oss i Ingulfsvann. Vi har to utleiebåter med motor.

Leie av utstyr

Mangler du noe utstyr kan vi og våre partnere kanskje leie ut det du trenger. Send oss en forespørsel så ser vi om vi har eller får skaffet utstyret dere trenger.

Transport

I sommersessongen kan du enkelt bestille transport av folk og varer med båt på Ingulfsvann. En effektiv og trygg transport. Vi har flytevester.

På vinteren tilbyr vi transport med snøscooter. Vi har hjelmer og ulike kjelker for både persontransport og annen oppakning.

Ved

Vi selger sekker med ved i småsekker. Disse kan du kjøpe her på gården eller vi kan kjøre de ut i terrenget på bestilling.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for forsepørsler, tilbud eller spørsmål.

Ring Tom Johnny Ingulfsvann på 47413505 eller fyll ut skjema.