Krokhytta vinter

Fjellhytte med plass til sju personer i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Vintersesongen er fra januar til snøen smelter. Maksimal lengde på vintersesong er til midten av mai. Vintersesongen 2020 antar vi varer ut april.

Om hytta

Hytta har sju senger fordelt på to soverom og stue. I fellesarealet er det tre brisker som brukes som seng og sofa. Hytta har solcelleanlegg til lys og lading. Godt med lyspunkt i hytta, i tillegg til levende lys for trivselen sin del. Det er wi-fi i hytta. Ikke noe mobildekning, men en kan bruke wi-fi tale til å ringe. Oppvarmet luksus utedo i gangen.

Hytta er ikke rå, når dere kommer er hytta fyra varm. Hund er tillatt. Drikkevann i borret hull på isen. Vanntank på kjøkkenet som er koblet til elektrisk vask. Kjøleskap som går på gass, gasskomfyr og fire gassbluss. Ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta. Sammenlagt er hytta godt utstyrt og av god standard.

Hytta har oppredde senger og hånnduker til alle, sluttvask er inkludert.

Området rundt

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, stillhet og ro i fjellet. Topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. 

Hytta ligger i fjellet mellom Ingulfsvann og Havdalen. Sjelden mulighet til å komme seg langt til fjells i fotsporene etter de som drev matauk i fjellet. Femten fiskevann er inkludert, åtte av de ligger nært hytta eller i passe korttur avstand. Unike fiskevann for røyefiske på vårvinteren.

Komme seg dit

Hytta ligger i fjellet uten bilvei. For å komme hit kjører du bil til Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli der er det oppstart for scootertransport av dere og utstyret eller en skitur på 6 kilometer. Scootertransport kan bestilles en vei eller begge veier. Hyttas adresse er Havdalen 3.

Pris

Pakkepriser, eksempel for fire personer:

Helgepakke 1
  • Varm hytte med oppredde senger, håndduker og forbruksartikler.
  • Fiskekort.
  • Sluttvask.
  • Scootertransport tur og retur.

6800 kr. for hele gruppen. 1700 kr. pr. person.

Helgepakke 2
  • Som pakke 1 og i tillegg:
  • Kom i gang med isfiske med guide og lage eget isfiskeutstyr.
  • Lokalmatkasse til alle måltider.

15600 kr. for hele gruppen. 3900 kr. pr. person.

Detaljert prisliste

Tjeneste/vareInfoPris
Hytteleie voksenInkluderer fiskekort, forbruksartikler, oppredde senger, handduker og sluttvask.600 kr. pr. Pers. Pr. døgn
Hytteleie barn i barneskoleBarn under skolealder er gratis.300 kr. pr. Pers. Pr. døgn
Snøscootertransport med scooter og sleder. Én transport har plass til fire voksne med utstyr. Prisen gjelder til og fra hytta når dere skal hjem. Vi har hjelmer. 2000 kr. pr. transport
Kom i gang med isfiskeTo timer med isfiskeguideing, inkludert isfiskeutstyr og agn. Lager sitt eget isfiskeustyr som en får med hjem.800 kr. for gruppen.
Lokalmatkasse liernetalleriken frokostAlle lokalmatkasser inneholder alkholfri drikke. Gjestene lager maten selv, men råvarene er tilmålt og noe er ferdig tilbredt. 275 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse libab lunsj200 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse treretters middag500 kr. pr. pers.

Les vilkår for utleie her.

Kontakt oss

Fyll inn i skjemaet om du ønsker et tilbud eller har spørsmål. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505

Når er hytta ledig?

Se våre andre uteleihytter

ASTORIA VINTER
ASTORIA SOMMER
KROKHYTTA SOMMER