fbpx

Overnattingstur til fjells i Astoria


ANTALL SENGEPLASSER

8

KM FRA BILVEI

6

SKOOTERMULIGHET

JA

FISKEVANN NÆR

5

Har vært regelmessig på Astoria i snart 20 år, et fantastisk sted, flott natur og et godt utgangspunkt for spennende turer i villmarka.

Tor Jarle Warø

Fjellhytte med plass til åtte personer i Liernes villmark med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Hytta ligger ved snøscooterløypa, nær Havdalen. Hit kan kjøre din egen snøscooter, leie scooter, gå på ski eller leie scootertransport. Vintersesongen er fra januar til mai.

Topptur til Storfjellet 888 m.o.h

Med randone eller fjellski kommer du opp til Storfjellet. Fjelltoppen ligger på 888 m.o.h. Astoriahytta ligger ved foten av fjellet, du kan derfor starte turen på 623 m.o.h. fra hytta. Fine forhold med mulig rute både i sør-øst og på nord siden av toppen. Det er et fjellandskap med flere fjell i nærheten, sjekk og planlegg ønskede turer i området Havdalen.

Snøscooter

Denne hytta ligger rett ved nesten 40 mil søscooterløyper i Lierne. Parkering av scooter på hytta er rett utenfor hytta.

Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Er det godvær er det fint å være ute på verandaen. Bålmat ute, aking, skihopp og utetid.

Isfiske i fem fiskevann som ligger nære hytta. Se på dette kartet for å planlegge utflukter.

Topptur med randone eller fjellski til Storfjellet anbefales hytta ligger på 623 m.o.h. og fjelltoppen ligger på 888 m.o.h. Hytta ligger i foten av fjellet, så turen starter fra hyttedøra.

Praktisk

Hytta ligger i fjellet uten bilvei. For å komme hit kjører du bil til Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli der er det oppstart for scootertransport/scootertur av dere og utstyret eller en skitur på 9 kilometer. Hyttas adresse er Havdalen 6. To soverom og ett anneks med ett soverom og sovesofa på stua. Det er to dobbeltsenger og fem enkeltsenger pluss ekstra madrasser. Hytta har solcelleanlegg lys og lading. Hytta har svak mobildekning, type i vinduskarmen. Ønsker du bra signal anbefales å leie internettboksen. Gasskjøleskap og -komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet utedo. I tillegg har hytta vedovn.

Hund er tillatt i denne hytta og det er to hundebur på hytta.

Kjøkkenutstyr finnes i alle våre hytter, du trenger derfor ikke ta med engangs. Drikkevann i borret hull på isen.

Vilkår for utleie finner du her. Flere detaljer om hytta kan ses i denne informasjonen som ligger i hytta.

Sikkerheten i hytta er riktig, oppdatert og trygg. Du får gjennomgang av utleier i hyttas anlegg for gass, gassalarm, vann og brannvarsling. Vertskapet er tilgjengelige.

Pris

Hytteleie
2500 kroner pr. døgn.
Inkludert forbruksartikler og sluttvask. Rabatt for leie i mer enn to døgn.
Fiskekort
100 kroner pr. person pr. dag. 21 fiskevann. Barn under 16 år gratis.
Oppredd seng
Komplette 220 sengeklær og håndduker
150 kroner pr. person.
Internettboks
150 kroner døgnet.
Isfiskeskole
Totimers opplegg der alle får sitt eget isfiskeutstyr og kommer i gang med isfiske. 1500 kr. for hele gruppen.

Når er hytta ledig?

Sjekk ledighet på Krokhytta.

Send forespørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505.