Overnattingstur til fjells i Astoria

Fjellhytte med plass til fire personer i Liernes villmark med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Hytta ligger ved rekreasjonsløypenettet for snøscooter, nær Havdalen. Vintersesongen er fra januar til snøen smelter. Maksimal lengde på vintersesong er til midten av mai. Vintersesongen 2020 antar vi varer ut april.

Astoria er tradisjonelt sett en jakt og fangst hytte som i generasjoner har huset folket som var i fjellet for matauk. Hytta ligger derfor midt i matfatet av vilt og fisk.

Om hytta

Hytta har fire senger fordelt på to køyesenger med 75 cm. madrasser. Sengene står i stua på hytta. Hytta har solcelleanlegg lys og lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet luksus utedo. I tillegg har hytta to vedfyrte ovner. Drikkevann i borret hull på isen. Hund er tillatt og det er to hundebur på hytta.

Området rundt

Det er verdt å oppleve spenningen ved isfiske, stillhet og ro i fjellet. Topptur med ski til Storfjellet. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta. Bålmat ute i lag rundt bålet. Hytta ligger med enkel adkomst rett ved Lierne kommune sin godkjente rekreasjonsløpe for snøscooter. 

Hytta ligger i villmarka nær Havdalen. Sjelden mulighet til å komme seg langt til fjells i fotsporene etter de som drev matauk i fjellet. Femten fiskevann er inkludert, fire av de ligger nært hytta eller i passe korttur avstand.

Komme seg dit

Hytta ligger i fjellet uten bilvei. For å komme hit kjører du bil til Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli der er det oppstart for scootertransport av dere og utstyret eller en skitur på 6 kilometer. Scootertransport kan bestilles en vei eller begge veier. Hyttas adresse er Havdalen 6.

Ønsker du å kjøre egen scooter til denne hytta kan du kjøre til Ågården, Kvelia eller Tunnsjøen også, eller en annen parkeringsplass ved rekreasjonsløypenettet. Så kjører du inn til hytta. Avtaler du tid med oss så har vi fyrt varm hytta til du kommer.

Pris

Pakkepriser, eksempel for fire personer:

Helgepakke 1
  • Varm hytte med oppredde senger, håndduker og forbruksartikler.
  • Fiskekort.
  • Sluttvask.
  • Scootertransport tur og retur.

6800 kr. for hele gruppen. 1700 kr. pr. person.

Helgepakke 2
  • Som pakke 1 og i tillegg:
  • Kom i gang med isfiske med guide og lage eget isfiskeutstyr.
  • Lokalmatkasse til alle måltider.

15600 kr. for hele gruppen. 3900 kr. pr. person.

Detaljert prisliste

Tjeneste/vareInfoPris
HytteleieInkludert fiskekort, forbruksartikler, oppredde senger, handduker og sluttvask.2500 kr.
Snøscootertransport med scooter og sleder.Én transport har plass til fire vokse med utstyr. Prisen gjelder til og fra hytta når dere skal hjem. Vi har hjelmer. 2000 kr. pr. transport
Kom i gang med isfiskeTo timer med isfiskeguideing, inkludert isfiskeutstyr og agn. Lager sitt eget isfiskeustyr som en får med hjem.800 kr. for gruppen.
Lokalmatkasse liernetallerkenAlle lokalmatkasser inneholder alkholfri drikke. Gjestene lager maten selv, men råvarene er tilmålt og noe er ferdig tilbredt. 275 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse libab lunsj200 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse tresetters middag500 kr. pr. pers.

Les vilkår for utleie her.

Kontakt oss

Fyll inn i skjemaet om du ønsker et tilbud eller har spørsmål. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505

For spørsmål ring Tom Johnny på 474 13 505 eller fyll ut skjemaet så tar vi raskt kontakt:

Når er hytta ledig?

Se flere hytter til leie

Krokhytta vinter
KROKHYTTA SOMMER
ASTORIA SOMMER