fbpx

Overnattingstur til fjells i Astoria


ANTALL SENGEPLASSER

7

KM FRA BILVEI

6

SKOOTERMULIGHET

JA

FISKEVANN NÆR

5

Har vært regelmessig på Astoria i snart 20 år, et fantastisk sted, flott natur og et godt utgangspunkt for spennende turer i villmarka.

Tor Jarle Warø

Hyttetur

Fjellhytte med plass til sju personer i Liernes villmark med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Hytta ligger ved rekreasjonsløypenettet for snøscooter, nær Havdalen. Hit kan du ta med din egen snøscooter, leie scooter, gå på ski eller leie scootertransport. Vintersesongen er fra januar til mai.

Hytta har to soverom og sovesofa på stua. Til sammen sju sengeplasser, to dobbeltsenger (madrasser kan fordeles i hytta istede for dobbeltsenger), resten enkeltsenger. Hytta har solcelleanlegg lys og lading. Hytta har litt Telenor og Telia mobildekning. Gass kjøleskap og komfyr, ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta, gassoppvarmet utedo. I tillegg har hytta vedovn. Hund er tillatt og det er to hundebur på hytta.

Snøscooter

Denne hytta ligger rett ved rekreasjonsløypenettet med nesten 40 mil søscooterløyper i Lierne. Parkering av scooter på hytta er rett utenfor hytta. Løypekart og info om åpne løyper finner dere på denne siden.

Mat

Drikkevann i borret hull på isen. Dere tar med dere den maten dere ønsker, oppbevaring for mat i flere skap og ett kjøleskap. Matkasse med lokalmatsnax kan bestilles i skjema nedenfor.

Opplevelser på egen hånd

Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Er det godvær er det fint å være ute på verandaen. Bålmat ute, aking, skihopp og utetid.

Isfiske i fem fiskevann som ligger nære hytta. Se på dette kartet for å planlegge utflukter.

Topptur med randone eller fjellski til Storfjellet anbefales hytta ligger på 623 m.o.h. og fjelltoppen ligger på 888 m.o.h. Hytta ligger i foten av fjellet, så turen starter fra hyttedøra.

Snøscooterkjøring i løypenettet. Mer info om scooter her.

Praktisk

Hytta ligger i fjellet uten bilvei. For å komme hit kjører du bil til Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli der er det oppstart for scootertransport/scootertur av dere og utstyret eller en skitur på 9 kilometer. Scootertransport kan bestilles en vei eller begge veier. Hyttas adresse er Havdalen 6.

Ønsker du å kjøre egen scooter til denne hytta kan du kjøre til Ågården, Kvelia eller Tunnsjøen også, eller en annen parkeringsplass ved rekreasjonsløypenettet. Så kjører du inn til hytta. Avtaler du tid med oss så har vi fyrt varm hytta til du kommer.

Hund er tillatt i denne hytta.

Kjøkkenutstyr finnes i alle våre hytter, du trenger derfor ikke ta med engangs. Det er godt å ta seg tid til å vaske koppene for hånd og sette ned temopoet. Les mer om vår håndtering av bærekraft her.

Vilkår for utleie finner du her.

Sikkerheten i hytta er riktig, oppdatert og trygg. Du får gjennomgang av utleier i hyttas anlegg for gass, gassalarm, vann og brannvarsling. Vertskapet er tilgjengelige.

Flere detaljer om hytta kan ses i denne informasjonen som ligger i hytta.

Pris

Hytteleie
Inkludert forbruksartikler og sluttvask
2500 kroner pr. døgn.
Rabatterte priser for hyttetur over to døgn, ta kontakt for tilbud.
Fiskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Ferdig oppredd seng
Komplette 220 sengeklær og håndduker
150 kroner pr. person. Om ikke dere bestiller ferdig oppredd er det laken på sengene og dere tar med dere sovepose eller sengetøy selv.
Snøscootertransport med scooter og sleder
Èn transport har plass til fire voksne med utstyr. Vi har hjelmer.
Prisen gjelder for turene både til og fra hytta.
Opp til fire personer 1000 kroner.
Opp til sju personer 2000 kroner.
Internett
450 kroner for tre dager, fri kvote.
Isfiskeskole
Totimers opplegg der en får sitt eget isfiskeutstyr og kommer i gang med isfiske.
1500 kr. for hele gruppen inkludert egne isfiskepilker til alle.
Lokalmatkasse
Snaks med snax, kjøtt, ost fra lokale produsenter.
700 kr. pr. kasse.

Når er hytta ledig?

Sjekk ledighet på vår andre utleiehytte Krokhytta.

Send forespørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505. Ved booking får du tilsendt en PDF med detaljert informasjon om hytta og området.