Hyttetur til Kjerristangen

Hyttetur

Her er det god plass til å slappe av på hyttetur i fjellet sammen. Hytta er et godt utgangspunkt for aktiviteter i området. Plass til tolv personer, rett ved Ingulfsvann med bilvei helt fram.

Et stort spisestuebord med i leggsplater perfekt for mat i fellesskap. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to USB uttak. Det er Telenor mobildekning her. Gass kjøleskap og komfyr, to ekstra gassvarmere for tilleggsvarme i hytta i tillegg til vedovnen.

Mat

Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Drikkevann hentes direkte i Ingulfsvann. Dere kan også fylle vann hos oss på gården. 

Levering av mat, matvarer og catering kan bestilles ut fra Liverten sin hjemmelevering. Pris er varepris + 100 kroner pr. bestilling levert på døra i hytta!

Opplevelser

Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Er det godvær er det fint å være ute på verandaen.

Isfiske byr på spenning. Se på dette fiskekartet for å planlegge isfiskeutflukter på egen hånd.

Utflukter i området rundt hytta gir dere felles opplevelser og lader batteriene. Lag bålmat ved hytta eller på en lengere tur. Dere kan også dra på topptur til Løysmundklompen. Toppturen der dere ser Europas høyeste ferskvannsøy Tunnsjøguden er beskrevet her.

Aktiviteter

Lær noe nytt sammen, delta på fiskeguiding med mat, utstyr og lokalkjent guide.

Pratktisk

Parkering for bilene er rett ved hytta. Adressen til hytta er Ingelsvassveien 1170, Nordli.

Oppmøte i velkomstområdet på Ingelsvassveien 1143, eller etter avtale direkte i hytta. Vi blir med dere ned til hytta for å vise dere rundt. På avreisedagen har dere hytta fram til 14.00. På ankomstdagen har dere hytta fra 15.00. Vi er fleksible om det ikke er noen som har leid den dagen.

Utstyrsbehov er beskrevet i egen liste med hva som finnes i hytta og hva vi anbefaler at dere pakker med dere til hytteturen her.

Rutiner for avstand og renhold er gjennomtenkt og ivaretatt. Alle detaljer om smittevern er beskrevet her.

Hund er tillatt i denne hytta.

Vilkår for utleie finner du her.

Hytteleie
Inkludert forbruksartikler og sluttvask
2500 kroner pr. døgn.
Fiskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Ferdig oppredd seng
Komplette sengeklær og håndduker
150 kroner pr. person.

Send forespørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud på sms.