fbpx

Isfiske


Enten du sitter på isen i stillhet med solbriller og nyter været, eller arrangerer isfiskekonkurranse med flokken, byr isfiske på spenning og glede.

Har du med barn på isfiske har vi samlet tips til barnas fjellvinter her.

Isfiske i Lierne

Isfiskesesongen her er fra januar og til første uka i mai. I alle våre fiskevann er det røye og ørret.

Fiskekort her gir deg tillgang til 21 fiskevann i Ingulfsvann området.

Se fiskevannene ved å trykk kartet større øverst i venstre hjørne av kartet.

Fiskekort

Pris er 100 kroner for ett døgn pr. person. Årskort er 800 kroner pr. person for ett år fra kjøp.

Kjøp av fiskekort kan gjøres samtidig som du bestiller hytte, eller du kan vippse til 617589. Overføringen er bevis for fiskekort.

Service

Ta kontakt om du ønsker utkjørt ved til din fiskeplass, kjøpe ved, leie transport eller har spørsmål. Vi kjenner lokale forhold og hjelper deg gjerne i valg av fiskevann, eller spørsmål om is. Sjekk værmeldingen for området her.

Ring eller sms til Tom Johnny på 41406868.

Overnatting

Utleiehytten Kjerristanghytta ligger ved vannkanten på Ingulfsvann. I ingulfsvann er det en del småfisk, men større fisk hugger også til. Krokhytta har åtte fiskevann i nærheten. Astoriahytta har fem fiskevann i nærheten, i tillegg kan en kjøre scooter med egen scooter inn til Astoria. Scootertransport kan bestilles på begge hyttene.

Guidet isfiske

Kom i gang med isfiske sammen med flokken ved å delta på isfiskeskole. En gøy felles opplevelse der alle får sitt eget isfiskeutstyr og kommer i gang med isfiske.

Arranger deres egen isfiskekonkurranse

Få frem konkurranseinstinktet! Sett av tid til konkurranse, og konkurrer i flere grener. Hva med premier til de med størst fisk, minst fisk og flest fisk? Ta med kjøkkenvekta og legg inn bållunsj!

Fiskevann du kan kjøre snøscooter til

Fiskevann som er tilgjengelige fra snøscooterløypa er Ingulfsvann, Pettertjønna og Litjtjønna (ved Aastoriahytta). Etter søknad kan du kjøre egen scooter til Kroktjønna og Krokhytta.