Isfiske

Enten du sitter på isen i stillhet med solbriller og nyter været, eller arrangerer isfiskekonkurranse med flokken, byr isfiske på spenning og glede.

Har du med barn på isfiske har vi samlet tips til barnas fjellvinter her.

Isfiske i Lierne

Isfiskesesongen her er fra januar og til første uka i mai. I alle våre fiskevann er det røye og ørret.

Fiskekort her gir deg tillgang til 21 fiskevann i Ingulfsvann området.

Se fiskevannene ved å trykk kartet større øverst i venstre hjørne av kartet.

Fiskekort

Pris er 100 kroner for ett døgn pr. person. Årskort er 800 kroner pr. person for ett år fra kjøp.

Kjøp av fiskekort kan gjøres samtidig som du bestiller hytte, eller du kan vippse til 617589. Overføringen er bevis for fiskekort.

Service

Ta kontakt om du ønsker utkjørt ved til din fiskeplass, kjøpe ved, leie transport eller har spørsmål. Vi kjenner lokale forhold og hjelper deg gjerne i valg av fiskevann, eller spørsmål om is. Sjekk værmeldingen for området her.

Ring eller sms til Tom Johnny på 41406868.

Overnatting

Utleiehytten Kjerristanghytta ligger ved vannkanten på Ingulfsvann. I ingulfsvann er det en del småfisk, men større fisk hugger også til. Krokhytta har åtte fiskevann i nærheten. Astoriahytta har fem fiskevann i nærheten, i tillegg kan en kjøre scooter med egen scooter inn til Astoria. Scootertransport kan bestilles på begge hyttene.

Guidet isfiske

Kom i gang med isfiske sammen med flokken ved å delta på isfiskeskole. En gøy felles opplevelse der alle får sitt eget isfiskeutstyr og kommer i gang med isfiske.

Dra på isfisketur som folket i Lierne gjør det, en dagstur til fjells eller til Ingulfsvann-flyan (der Ingulfsvann renner til Tunnsjøen. En gøy dag for grupper med scootertransport, bålmat og isfiskeutstyr.

Arranger deres egen isfiskekonkurranse

Få frem konkurranseinstinktet! Sett av tid til konkurranse, og konkurrer i flere grener. Hva med premier til de med størst fisk, minst fisk og flest fisk? Ta med kjøkkenvekta og legg inn bållunsj!

Fiskevann du kan kjøre snøscooter til

Fiskevann som er tilgjengelige fra snøscooterløypa er Ingulfsvann, Pettertjønna og Litjtjønna (ved Aastoriahytta).


Aktuelt


 • Turforslag ved scooterløypa
  Naturopplevelser fra scooteren må prøves. Tett på naturen, med frisk luft og et snødekt magisk landskap mil etter mil. Rast med isfiske og bål gjør det til en unik mulighet å oppleve tilgang til høyfjellet. Se hele løypenettet i kart på denne siden. Den blå løypa fra Ingulfsvann til Storfjellet kjører du på med fiskekort… Fortsett å lese Turforslag ved scooterløypa
 • Topptur til Løysmundklompen
  Lite slår følelsen av å ha nådd toppen av fjellet og du kan speide ut over på verden rundt deg Om turen Middels krevende topptur med rikelig belønning i god utsikt fra toppen. Lausmundklompen er 867 m.o.h. og ruver over de fleste topper i området. Mektig å se Tunnsjøguden som er Europas høyeste ferskvannsøy. Fra… Fortsett å lese Topptur til Løysmundklompen
 • En helt vill omvei
  Svinger du ut av E6 nord i Trøndelag får du sjansen til å oppleve en helt vill omvei Sørfra begynner ruten ved Formofoss. Nordfra i Namsskogan eller Lassemoen, se kart nederst i saken. Ruta går litt innom Sverige men kan lovlig kjøres uten karantene om du kjører rett gjennom. FEM STEDER PÅ EN VILL OMVEI… Fortsett å lese En helt vill omvei
 • Vennetur på en egen øy
  Stikk til fjells på vennetur med din gjengen og til deres helt egne øy! Skap en unik og annerledes vennetur på deres egen villmarkscamp på en helt egen øy, midt på et stort vann i Lierne. La 2020 bli det året da dere arrangerte en helt egen sommerfestival der dere selv legger program, lengde og… Fortsett å lese Vennetur på en egen øy