Overnattingstur til fjells i Krokhytta

Fjellhytte med plass til sju personer i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Vintersesongen er fra januar til snøen smelter. Maksimal lengde på vintersesong er til midten av mai.

Astoria er tradisjonelt sett en jakt og fangst hytte som i generasjoner har huset folket som var i fjellet for matauk. Hytta ligger derfor midt i matfatet av vilt og fisk.

OVERNATTING

Hytta har sju senger fordelt på to soverom og stue. I fellesarealet er det tre brisker som brukes som seng og sofa. Hytta har solcelleanlegg til lys og lading. Godt med lyspunkt i hytta, i tillegg til levende lys for trivselen sin del. Det er wi-fi i hytta. Ikke noe mobildekning, men en kan bruke wi-fi tale til å ringe. Oppvarmet luksus utedo i gangen.

Hytta er ikke rå, når dere kommer er hytta fyra varm. Hund er tillatt. Drikkevann i borret hull på isen. Vanntank på kjøkkenet som er koblet til elektrisk vask. Kjøleskap som går på gass, gasskomfyr og fire gassbluss. Ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta. Sammenlagt er hytta godt utstyrt og av god standard.

Hytta har oppredde senger og hånnduker til alle, sluttvask er inkludert.

OPPLEVELSER

Uteaktiviteter som topptur med ski til Lausmundklompen. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta.

Isfiske byr på spenning, samhold og felles opplevelser. 21 fiskevann er inkludert, åtte av de ligger nært hytta eller i passe dagstur avstand. Unike fiskevann for røyefiske på vårvinteren.

Bålmat ute i lag rundt bålet. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. 

Hytteliv med spill, en god bok eller sakte tempo og tid i lag.

PRAKTISK INFO

Oppmøtested er på Ingelsvassveien 1143. Der finner dere parkering og guiden Tom Johnny tar i mot dere.

Scootertransport av dere og utstyret deres kan bestilles en vei eller begge veier. Alternativt skitur på seks kilometer.

Vilkår for utleie her.

Pakkeliste med detaljer av hva som finnes i hytta og hva vi anbefaler at du tar med selv finner du her.

OMRÅDEKART

Trykk kartet større og se beskrivelsene for punktene ved å trykke øverst i venstre hjørne.

PRIS

InfoPris
Hytteleie voksenInkluderer fiskekort, forbruksartikler, oppredde senger, handduker og sluttvask.600 kr. pr. Pers. Pr. døgn
Hytteleie barn i barneskoleBarn under skolealder er gratis.300 kr. pr. Pers. Pr. døgn
Snøscootertransport med scooter og sleder. Én transport har plass til fire voksne med utstyr. Prisen gjelder til og fra hytta når dere skal hjem. Vi har hjelmer. 2000 kr. pr. transport
Kom i gang med isfiskeTo timer med isfiskeguideing, inkludert isfiskeutstyr og agn. Lager sitt eget isfiskeustyr som en får med hjem.800 kr. for gruppen.
Lokalmatkasse liernetalleriken frokostGjestene lager maten selv, men råvarene er tilmålt og noe er ferdig tilbredt. Drikke tar dere med selv. 275 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse libab lunsj200 kr. pr. pers.
Lokalmatkasse treretters middag500 kr. pr. pers.

KONTAKT

Fyll inn i skjemaet om du ønsker et tilbud eller har spørsmål.

Ønsker du umiddelbart svar ring eller sms til Tom Johnny på 474 13 505