fbpx

Overnattingstur til fjells i Krokhytta


SENGEPLASSER

7

FISKEVANN NÆR

6

TILGJENGELIG MED SNØSCOOTER

Leiekjøring

Godt å nyte skikkelig villmark og ei veldig trivelig hytte som Krokhytta er.

Johan Ludvik Bjørnstad, Malvik

God service, hjelp til skyss og generelt behjelpelig. Kjempekoselig hytte med alle fasiliteter tilgjengelig. Genialt med varme på do! Vi digger slike fjellhytter og denne hytta kan brukes av alle fordi den har alt. Bra fiske, bør holdes hemmelig!

Rannveig Bjørnsdatter Hagen, Steinkjer.

Hyttetur

Fjellhytte med plass til sju personer i Liernes villmark. I urørt natur med rikelig muligheter for vinteraktiviteter. Vintersesongen er fra januar til mai. Hit drar du som ønsker å lade batteriene å finne fred og ro. I frisk fjelluft langt fra folk er det lett å få energipåfyll.

Krokhytta er tradisjonelt sett en jakt og fangst hytte som i generasjoner har huset folket som var i fjellet for matauk. Hytta ligger derfor midt i matfatet av vilt og fisk.

I fellesarealet er det tre enkeltsenger som brukes som seng og sofa. På soverommene er det familiekøye på begge rommene med 120 senger nede og enkeltseng oppe. Hytta har solcelleanlegg til lys og lading. Oppvarmet utedo i gangen. Ekstra gassvarme for tilleggsvarme i hytta.

Mat

Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Lokalmatkasse med snax kan bestilles i skjema nedenfor. Drikkevann i borret hull på isen. Vanntank på kjøkkenet som er koblet til elektrisk vask. Kjøleskap som går på gass, gasskomfyr og fire gassbluss.

Opplevelser på egen hånd

Topptur med randone eller fjellski til Lausmundklompen. Hytta ligger på 650 m.o.h. og toppen av Lausmundklompen ligger på 867 m.o.h. Hytta ligger ved foten av fjellet, så toppturen starter fra hyttedøra.

Isfiske byr på spenning, samhold og felles opplevelser. 21 fiskevann er inkludert, åtte av de ligger nært hytta eller i passe dagstur avstand. Unike fiskevann for røyefiske på vårvinteren. Se på dette kartet for å planlegge utflukter til de fem fiskevannene.

Bålmat ute i lag rundt bålet. Her kan dere få en unik opplevelse av stillhet og ro, dere ser ingen andre hytter eller lys. 

Hytteliv med spill, en god bok eller sakte tempo og tid i lag. Aking, skihopp og latter i bakken ved hytta.

Praktisk

Oppmøtested er på Ingelsvassveien 1143. Der finner dere parkering og guiden Tom Johnny tar i mot dere.

Scootertransport av dere og utstyret deres kan bestilles en vei eller begge veier.

Vilkår for utleie her.

Mobildekning finnes ikke i hytta. Telenor dekning finnes 100 meter bak hytta. Du kan leie internett av oss og bruke Wi-Fi tale.

Kjøkkenutstyr finnes i alle våre hytter, du trenger derfor ikke ta med engangs. Det er godt å ta seg tid til å vaske koppene for hånd og sette ned temopoet. Les mer om vår håndtering av bærekraft her.

Hund er tillatt.

Sikkerheten i hytta er riktig, oppdatert og trygg. Du får gjennomgang av utleier i hyttas anlegg for gass, gassalarm, vann og brannvarsling. Vertskapet er tilgjengelig på telefon og chat på messenger.

Pris

Hytteleie
Inkludert forbruksartikler og sluttvask
2500 kroner pr. døgn.
Rabatterte priser for hyttetur over to døgn, ta kontakt for tilbud.
Fiskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Ferdig oppredd seng
Komplette sengeklær og håndduker
150 kroner pr. person.
Om ikke dere bestiller ferdig oppredd er det laken på sengene og dere tar med dere sovepose eller sengetøy selv.
Snøscootertransport med scooter og sleder
Spør om pris.
Internett
Fri kvote tre dager 450 kr.
Isfiskeskole
Totimers opplegg der en får sitt eget isfiskeutstyr og kommer i gang med isfiske.
1500 kr. for hele gruppen, inkludert isfiskepilker til alle.
Lokalmatkasse
Snaks med snax, kjøtt, ost fra lokale produsenter.
700 kr. pr. kasse.

Når er hytta ledig?

Sjekk ledighet på Astoriahytta.

Send forespørsel

Fyll ut skjema for forespørsel om booking så får du raskt svar med et tilbud. Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505. Ved booking får du tilsendt en PDF med detaljert informasjon om hytta og området.