Villmarksleir på egen øy

Tenk deg friheten av å koble av på deres helt egne øy. Campen rigges våren 2021 meld din interesse for booking nå!

Overnatting

På tide å finne på noe helt nytt? Spleis gjengen eller familien sammen i Lierne og få en hel annerledes og original opplevelse.

Lavvocamp med bålmat, kule fiskeaktiviteter og tid sammen. Garantert en minneverdig turopplevelse som skaper fellesskap.Passer for grupper opp til sju personer.

Denne unike lavvokampen ligger på en egen øy i Ingulfsvann. Der bor dere samlet i lavvo med felles rom i lavvoen og i tilrettelagt bålplass. God løsning for vedovn, vann og enkelt kjøkkenutstyr i lavvoen. Utedo med plass for å vaske hender og et lagerrom for utstyr.

Øya er fri for moderne infrastruktur, ingen strøm, vei eller innlagt vann. Lading av mobiler ved hjelp av ett batteri, ta med ladeledning.

Villmark, is, snø, stillhet og natur. Øya ligger i foten av Løysmundklumpen.

Mat

Dere tar med egen ønsket mat og drikke. Lag felles måltider inne i lavvoen eller ute på bålplassen.

Dere velger selv om dere har med mat selv, bestiller varer fra Liverten eller bestiller ferdig catering fra Liverten. Se mer om hjemlevering av varer eller catering via Liverten på denne siden. Maten blir da levert til velkomstområdet der dere parkerer. Dere kan hente den der med å bruke båten. Alternativt ta med maten når dere kjører forbi Nordli. Drikkevann hentes fra Ingulfsvann eller på gården ved velkomstområdet.

Opplevelser på egen hånd

Isfiske på Ingulfsvann og tjernene omkring. Ta med dere ski for å komme der rundt. Flere fiskevann tilgjengelig en skitur unna. Sjekk dette kartet for å planlegge deres tur.

Utflukter, vandring og topptur i fjellet. Se forslag til topptur til Løysmundklompen der dere ser Europas høyeste ferskvannsøy Tunnsjøguden her. Fin tur på fjellski eller randoneski. Øya ligger i foten av fjellet. Øya ligger på 461 m.o.h og toppen av Lausmundklompen ligger på 867 m.o.h.

Campliv med avslapping, sosialt fellesskap på øya med kortspill i lavvoen og nyte friluftsliv i eget tempo. Ta en gåtur rundt øya, dingle i ei hengekøye eller sitte rundt bålet sammen. Rundturen rundt øya er én kilometer.

Snøbading med påfølgende ilter vedfyring i lavvoen anbefales.

Praktisk

Velkomstområdet er på Ingelsvassveien 1143. Der møter dere vertskapet. Vinter og vår velger dere selv om dere bestilles scootertransport til øye eller om dere går på ski 2 kilometer.

Oppmøtetid fra klokka 14 ankomstdagen og avreise innen 13 på avreisedagen.

Tilgjengelighet: Øya rigges tidlig på vårvinteren 2021, dato for lansering kommer! Meld deres interesse nå, så får dere melding når booking er klar. Interesse meldes i skjema nedenfor. Se sommer og høst siden for øya her.

Pakkeliste og detaljert informasjon om campen får dere tilsendt ved bestilling. Det er ladestasjon for mobiltelefoner på øya. Ta med hodelykt!

Rutiner for avstand og renhold er gjennomtenkt og ivaretatt. Alle detaljer er beskrevet her.

Hund er tillatt. Hunden må være komfortabel med å være med i scooter eller være med å gå når dere går på ski.

Pris

Tillgang til villmarkscamp på egen øy
1000 kroner pr. døgn.
Iskekort
Fisk i 21 fiskevann, barn under 16 år gratis.
100 kroner pr. person pr. dag
Snøscootertransport med scooter og sleder
Èn transport har plass til fem voksne med utstyr. Vi har hjelmer.
Prisen gjelder for både til og fra øya.
Opp til fem personer 800 kroner. 
Opp til sju personer 1000 kroner.
Lokalmatkasse
Snaks med snax, kjøtt, ost fra lokale produsenter.
700 kr. pr. kasse.
Sengeklær
Komplett sengeklær, laken og håndduker. Er det kaldt anbefales å medbringe egen vintersovepose isteden.
150 kr. pr. pers.

Når er øya ledig?

Meld din interesse

Fyll ut skjema fnedenfor så får du først informasjon når booking åpner! Du kan også ta kontakt på messenger eller telefon 474 13 505