Personvern

Vi passer på dine kontakt opplysninger!

 

Personvernerklæring for Ingulfsvann Vestre

 

Behandlingsansvarlig

Tove og Tom Johnny Ingulfsvann er på vegne av Ingulfsvann Vestre behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister til du sier fra at du ikke ønsker de lagret. 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud, Tove Ingulfsvann, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om vår personvernerklæring eller hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@ingulfsvann-vestre.no

Ingulfsvann Vestre

Ingelsvassveien 1143

7882 Nordli

 

  • Turforslag ved scooterløypa
    Naturopplevelser fra scooteren må prøves. Tett på naturen, med frisk luft og et snødekt magisk landskap mil etter mil. Rast med isfiske og bål gjør det til en unik mulighet å oppleve tilgang til høyfjellet. Se hele løypenettet i kart på denne siden. Den blå løypa fra Ingulfsvann til Storfjellet kjører du på med fiskekort… Fortsett å lese Turforslag ved scooterløypa
  • Topptur til Løysmundklompen
    Lite slår følelsen av å ha nådd toppen av fjellet og du kan speide ut over på verden rundt deg Om turen Middels krevende topptur med rikelig belønning i god utsikt fra toppen. Lausmundklompen er 867 m.o.h. og ruver over de fleste topper i området. Mektig å se Tunnsjøguden som er Europas høyeste ferskvannsøy. Fra… Fortsett å lese Topptur til Løysmundklompen
  • En helt vill omvei
    Svinger du ut av E6 nord i Trøndelag får du sjansen til å oppleve en helt vill omvei Sørfra begynner ruten ved Formofoss. Nordfra i Namsskogan eller Lassemoen, se kart nederst i saken. Ruta går litt innom Sverige men kan lovlig kjøres uten karantene om du kjører rett gjennom. FEM STEDER PÅ EN VILL OMVEI… Fortsett å lese En helt vill omvei
  • Vennetur på en egen øy
    Stikk til fjells på vennetur med din gjengen og til deres helt egne øy! Skap en unik og annerledes vennetur på deres egen villmarkscamp på en helt egen øy, midt på et stort vann i Lierne. La 2020 bli det året da dere arrangerte en helt egen sommerfestival der dere selv legger program, lengde og… Fortsett å lese Vennetur på en egen øy