Fiske

Når fisken biter er du her og nå

Har du med barn på fisketur har vi samlet tips til familiens fjellsommer her.

Sommerfiske i og ved Ingulfsvann

Sommerfiske er fra isen går i slutten av mai til og med november.

Fiskekort her gir deg tillgang til 21 fiskevann i Ingulfsvann området. 

Se fiskevannene ved å trykk kartet større øverst i venstre hjørne av kartet.

Fiskekort

Pris er 100 kroner for ett døgn pr. person. Årskort er 800 kroner pr. person for ett år fra kjøp.

Kjøp av fiskekort kan gjøres samtidig som du bestiller hytte, eller du kan vippse til 617589. Overføringen er bevis for fiskekort.

Service

Ta kontakt om du ønsker utkjørt ved til din fiskeplass eller leirplass ved Ingulfsvann, kjøpe ved, leie båttransport eller har spørsmål. Vi kjenner lokale forhold og hjelper deg gjerne i valg av fiskevann. Sjekk værmeldingen for området her.

Ring eller sms til Tom Johnny på 41406868.

Båtleie

Vi leier ut båt i Ingulfsvann, Kroktjønna og i tjønna ved Astoriahytta.

Overnatting

Utleiehytten Kjerristanghytta ligger ved vannkanten på Ingulfsvann. I ingulfsvann er det en del småfisk, men større fisk hugger også til, særlig på dorging. Krokhytta har åtte fiskevann i nærheten. Du kommer deg til Krokhytta ved båttur over Ingulfsvann og 3 kilometer vandring. Astoriahytta har fem fiskevann i nærheten. For å komme til Astoriahytta er det 6 kilometer å gå i fjellet. Båter tilgjengelig ved alle hyttene.

Guidet fiskeopplevelser

Dere kan delta i tre ulike tilrettelagte fiskeopplevelser. Alt utstyr og bålmat fra vår samarbeidspartner Liverten inngår.

Fisktur i båt er en tretimers tur sammen i båt på Ingulfsvann nær bilvei. Fisker med oter og stang fra båten, spiser lunsj i båten.

Fisketur til fjells er en femtimers-tur med to kilometer fottur opp til tre fiskevann i fjellet. Vi fisker med stang fra land og spiser toretters bålmat.

Fisketur til flyan er en båttur over Ingulfsvann til campstedet der vi lager bål og velger om vi vil gå til et lite fiskevann eller fiske i elv.