fbpx

Snøscooter


Frisk luft og et snødekt magisk landskap mil etter mil. Rast med isfiske og bål gjør det til en unik tilgang til høyfjellet.

Rekreasjonsløypenettet i Lierne består av til sammen nesten 40 mil søscooterløyper. For å kjøre på løypene trengs løypebevis og for å kjøre fiskeløyper trengs fiskekort.

Regelverk: Løypenettet er utvikler over år i Lierne. For å fortsatt ha scooterløyper i framtida kreves en felles forståelse og fornuftig bruk. Alle som bruker løypene må sette seg inn i regelverket og respektere det.

Løypekart og info om åpne løyper finner dere på denne siden. Løypene kan stenge og åpne på kort varsel grunnet endret føreforhold, se derfor gjennom kartet når du planlegger å ta en tur og hold deg oppdatert. Normalt sett er de fleste løypene åpne januar til og med april.

Løypebevis kjøpes via vippsbutikk ved å søke opp LSSK eller nummer 526601 i Vipps. Se priser og informasjon her.

Oppstartsplasser med parkeringsplass er flere steder. Se etter P´ene på dette kartet. En av disse er på vår gårdsplass på Ingelsvassveien 1143, 7882 Nordli. En mulig løsning til Astoriahytta er å parkere på Nordli Totaktservice i Nordli og kjøre inn til hytta derifra via rekreasjonsløypa.

Isfiskeløypa fra Storfjellet til Ingulfsvann kan kjøres ved å medbringe isfiskeutstyr og kjøpe fiskekort her. Fiskevann som er tilgjengelig fra scooteren er Ingulfsvann, Pettertjønna og Litjtjønna som ligger ved Astoriahytta.

Snøscootertransport av bagasje og folk kan bestilles av oss. Ta kontakt.

Leie scooter. Ønsker du å leie scooter så tilbys utleiescootere i Røyrvik og Lierne.

Kontakt oss om dere har spørsmål, vi hjelper gjerne!

Overnatting på scooterturen

Vi tilbyr en utleiehytte som ligger ved scooterløypa for rekreasjonskjøring. Astoriahytta har plass til sju personer og er seks kilometer fra vei inne i fjellet. Her kan dere parkere snøscooteren rett utenfor hytta.

Krokhytta ligger ikke ved løypenettet, men du kan kjøre egen scooter dit om du søker kommunen en uke før du skal leie hytta. Vi hjelper til med søknad.

Storøya på Ingulfsvann er endestasjon for fiskeløypa på Ingulfsvann. Der finner du felles rasteplass for alle. Med toalett, ved og grillplass.

TA KONTAKT

Planlegg et besøk